fietsvakantie denemarken met bagagevervoer

Fietsvakantie Denemarken met bagagevervoer

Ben je van plan om een fietsvakantie in Denemarken te maken, maar zie je het niet zitten om al je bagage onderweg mee te nemen? Dan zit je bij ons goed! Bij fietsvakantiedenemarken.nl boek je een fietsvakantie Denemarken met bagagevervoer. Iedere dag wordt jouw bagage van hotel naar hotel gebracht, terwijl jij door het Deense land fietst. Hoe het precies werkt leggen we je hieronder uit.

Wat is een fietsvakantie Denemarken met bagagevervoer?

Maak je een rondreis of fiets je van A naar B, dan overnacht je onderweg in verschillende accommodaties. Boek je je fietsvakantie Denemarken met bagagevervoer, dan wordt jouw bagage iedere fietsdag veilig voor je naar het volgende hotel gebracht. Wanneer je aan het einde van de dag, na de nodige fietskilometers, aankomt op je bestemming, ligt jouw bagage al op jou te wachten. Voor onderweg neem je zelf een dagrugzak mee, zodat je de belangrijkste spullen bij je hebt.

fietsvakantie denemarken met bagagevervoer
Ontspannen fietsen zonder veel bagage

Zo werkt het bagagevervoer

Iedere ochtend, wanneer je klaar bent om te vertrekken met je fiets, laat je je bagage achter bij de receptie van je hotel of accommodatie. Met een speciaal transport worden je spullen – met zorg, veilig, betrouwbaar – naar je volgende bestemming gebracht. Kom je na een dag fietsen aan op jouw volgende bestemming, dan kun je je bagage daar weer veilig bij de receptie ophalen.

De voordelen van bagagevervoer bij een fietsvakantie Denemarken

  1. Veilig en betrouwbaar vervoer van je spullen
  2. Onbezorgd fietsen zonder zware tassen
  3. Fietsen zonder onnodig gewicht. Vooral fijn als je door een heuvelachtig gebied fietst!
  4. Je bent flexibeler. Wil je stoppen in een stad, dorp of bij een mooie bezienswaardigheid? Dan zet je je fiets op slot, neem je je dagrugzak mee en ga je op pad. Heb je al je bagage aan de fiets hangen, dan gaat dat lastiger.
  5. Logistiek is het fijn. Je zet in de ochtend je bagage bij de receptie neer waar je overnacht hebt, en in de middag staat je bagage klaar in het nieuwe hotel. Dat is service!

Fietsvakantie Denemarken met bagagevervoer

Wil jij een fietsvakantie in Denemarken met bagagevervoer? Via onderstaande button vind je onze fietsvakanties.

Robbert van de Wouw
Call Now Button