Ervaringen & recensies

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze reizigers? Je leest ze hieronder.

Een dikke 10

Rated 5,0 out of 5
15 september 2023

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Hier speelde het mooie weer ook een rol natuurlijk. Perfect weer om te fietsen, zo rond de 23-25 graden en weinig wind. De hotels waren prima, gelegen op goede plekken, en makkelijk te vinden vanaf de fietsroute. Ook de routes waren verrassend gevarieerd. Het was onze eerste vakantie in Denemarken en wij waren blij verrast met de afwisseling van landelijk en bosrijk, de leuke vakwerkhuizen, de prachtige boerderijen, hele leuke plaatsen waar we overnacht hebben, de relaxte Denen, de rust overal.

De communicatie vooraf was prima. Vooral de persoonlijke benadering vonden wij prettig. We hebben samen zitten verzinnen over verbeterpunten maar konden er geen bedenken! Een dikke 10 voor onze fietsvakantie

Peter

Genoten van routes en hotels

Rated 4,0 out of 5
4 september 2023

De hotels zijn ons goed bevallen. De kamers waren zonder uitzondering schoon en goed. Vaak konden we in de hotels ook (prima) eten, en anders was het makkelijk een restaurantje te vinden. De route was goed en plezierig. Met een combinatie van fietskaarten en gpx files was de route goed te volgen. Korte stukken waren onverhard of liepen over grotere wegen, maar afgezien daarvan ging de route over prima wegen. Ook de andere zaken, zoals het bagagevervoer, liepen prima.

Jan

Uitstekende afwisselende fietstocht

Rated 5,0 out of 5
24 augustus 2023

Wij vonden het een uitstekende fietstocht met afwisseling van fjorden, bossen, glooiende graanvelden met stroken veldbloemen, waar wij borden zagen staan met de Deense opdracht: “Pluk selv”.

De hotels waren prima. De communicatie vooraf vonden wij uitstekend! Vlotte antwoorden op onze vragen en to the point.

Elsa

Prima organisatie

Rated 4,0 out of 5
22 augustus 2023

Prima organisatie, dingen zijn goed geregeld en de communicatie is prettig!

Annette

Meer heeft een mens niet nodig

Rated 4,0 out of 5
15 augustus 2023

Mooie fietsvakantie rond De Kleine Belt achter de rug. Prachtige stukjes Denemarken ontdekt, mooie hotels en lekker gastronomie. Meer heeft een mens niet nodig 🙂

Wouter

Rust, ruimte en natuur

Rated 4,0 out of 5
14 augustus 2023

Denemarken: rust, ruimte en natuur.

Jan

Afwisselende, mooie en verrassende routes

Rated 4,0 out of 5
9 augustus 2023

Afwisselende, mooie en verrassende routes. Meer heuvelachtig dan we dachten maar mooi, grotendeels gebruik makend van de bestaande bewegwijzerde fietsroutes. Bagagevervoer was prima verzorgd. De hotels waren op de hoogte hoe dit werkt. Communicatie was voor en na de reis was ook prima!

Liesbeth

Een geweldig land om te fietsen

Rated 5,0 out of 5
9 augustus 2023

Denemarken is een geweldig land om te fietsen. Rustig, goede fietspaden, mooie routes! Deze tocht gaat langs prachtige kastelen en mooie natuur langs de kust. Een aanrader!

Joan

Een heerlijke reis gehad

Rated 4,0 out of 5
1 augustus 2023

We zijn weer thuis en hebben een heerlijke reis gehad. De routes waren duidelijk en prachtig, precies wat we wilden…. rust en ruimte. De communicatie vooraf was prima, ook de extra kaarten waren fijn zodat we routes konden aanpassen. De fietsen konden we overal binnen zetten, dat is ook een pluspunt. Wij zijn tevreden! Dank voor je betrokkenheid en wellicht tot een volgende reis.

Addy

Het was een heel aangename ervaring!!!

Rated 5,0 out of 5
30 juli 2023

We genoten van een perfect georganiseerde en uitgestippelde fietsvakantie in Denemarken. De formule is plezant omdat we als koppel konden reizen zonder groep en dit terwijl er ter plekke niets meer door onszelf geregeld moest worden. De route was heel afwisselend en de GPX-files handig in gebruik. Het contact met Robbert verliep héél vlot. Het was een heel aangename ervaring!!!

Veerle

Goed georganiseerde fietstrektocht

Rated 5,0 out of 5
30 juli 2023

Goed georganiseerde fietstrektocht uitgevoerd door “Naar het Noorden” met vooraf duidelijke informatie. Persoonlijk fietstrektocht boekje met hierin onze route omschreven, de bezienswaardigheden en informatie over de omgeving. Erg mooie vakantie gehad hierdoor. Prachtige fietstocht gehad variërend van 50 km – 70 per dag. Heerlijke actieve vakantie gehad; Zomer 2023! Denemarken, prachtig land!

Marian

Mooie fiets vakantie

Rated 5,0 out of 5
19 juli 2023

Mooie fiets vakantie in het fijne Denemarken. Een ruim land met vriendelijke mensen.

Bob

Reisbureau "Naar het noorden" is 5 sterren waardig

Rated 5,0 out of 5
7 juli 2023

Wij hebben genoten van de een heel fijne en mooie fietsvakantie langs de westelijke Oostzeeroute in Denemarken. Robbert heeft alles voortreffelijk geregeld voor- en ook tijdens de reis. De informatie over de routes en de accommodaties was uitstekend. Kortom reisbureau “Naar het noorden” is 5 sterren waardig.

Marlies

Het water is nooit veraf

Rated 4,0 out of 5
4 juli 2023

Mooi locatie om een weekje te fietsen in mooie landschappen en zuivere natuur. En het water is nooit veraf!

Rudi

We gaan beslist nog een keer

Rated 5,0 out of 5
1 juli 2023

We hebben intens genoten van de reis naar Kopenhagen. Het weer was fantastisch geen drup regen. Voor ons heerlijk maar de Denen konden wel water gebruiken. Wat is de bevolking relaxed en vriendelijk. Daar kunnen de Nederlanders nog een voorbeeld aan nemen. De voeding is bijna allemaal biologisch en de ontbijttafel is rijkelijk voorzien van alternatieven. We kijken terug op een fijne vakantie. We gaan beslist nog een keer.

Beppy

Een hele onbezorgde vakantie

Rated 5,0 out of 5
26 juni 2023

Op zoek naar een fietstocht in Denemarken kwamen we op de site van Robbert vd Wouw terecht. Beter hadden we het niet kunnen treffen. Alles werd perfect naar onze wensen geregeld. Hierdoor hadden we een hele onbezorgde vakantie. We kunnen deze organisatie iedereen aanbevelen.

Jet

Fietsen in Denemarken gaat zeker vaker gebeuren

Rated 5,0 out of 5
12 juni 2023

We hebben gigantisch genoten van deze reis, wat een prachtige natuur en wat een rust, heerlijk! Fietsen in Denemarken gaat zeker vaker gebeuren. De hotels waren prima, vooral de eerste en dus ook de laatste in Christiansminde. De communicatie voor de reis was prima!

Cor

In één woord geweldig

Rated 5,0 out of 5
7 juni 2023

Onze fietsvakantie was in één woord geweldig! We hebben genoten van de routes die ons prachtige landschappen heeft laten zien. De hotels waren prima. Soms wat afgelegen, maar dat kan niet soms niet anders. Verder vonden we alles prima geregeld, van het vervoer van de bagage tot en met de ondersteuning door de GPS. De communicatie met Robbert vonden wij opvallend snel, enthousiast en behulpzaam, dank ook daarvoor! We hebben een heerlijke fietsvakantie gehad en zijn van plan volgend jaar weer bij jou te boeken!

Rob
Call Now Button